ПОНУДА-ПОБАРУВАЧКА

на земјоделски производи

Понуда: Кокошкини јајца L

Понудувач: Домашно јајце
Локација: Ранковце
Количина: 3000 парче
Опис на понудата:

 Продаваме домашни јајца со врвен квалитет. Одгледувани во слободен систем- (на отворено) .

За исхрана на несилките не се користатат концентрирани крмива.

Цена на јаце е од 10 до 15 денари (во зависност од количината). 

*Достава

-Во Скопје над две табли ( 60 јајца), бесплатна достава до дома!