ПОНУДА-ПОБАРУВАЧКА

на земјоделски производи

Понуда: Компир

Понудувач: Стевче Богојовски
Локација: Битола
Количина: 15000 kg
Опис на понудата:

 Продавам компир со одличен квалитет- цена по договор.