ПОНУДА-ПОБАРУВАЧКА

на земјоделски производи

Понуда: Овчарско куче - ШАРПЛАНИНЕЦ

Понудувач: Ѕвонко Стојковски
Локација: Крива Паланка
Количина: 30 грло
Опис на понудата:

 ДООЕЛ БИЉИНО БРДО продава мали расни  Шарпланинци (овчарски), кои за десет дена ке може да се земат од леглото.

Цена по договор.