ПОНУДА-ПОБАРУВАЧКА

на земјоделски производи

Понуда: Преработки од органски производи-компоти

Понудувач: Ангел Димитриев
Локација: Пробиштип
Количина: 300 парче
Опис на понудата:

Нудиме-   Органски компот од праска 100 тегли од 720 мл, Органски компот од  плава калифорниска слива 100 тегли од 720 мл,Органски компот од вишна 100 тегли од 720 мл. Соковите и компотите се без шеќер и без конзерванс.Цена по договор