ПОНУДА-ПОБАРУВАЧКА

на земјоделски производи

Понуда: Преработки од органски производи-сокови

Понудувач: Ангел Димитриев
Локација: Пробиштип
Количина: 1200 парче
Опис на понудата:

 Нудиме -   Органски сок од праска 400 тегли од 720 мл, Органски сок од плава калифорниска слива 400 тегли од 720 мл, Органски сок од кајсија 400 тегли од 720 мл. Цена по договор.