ПОНУДА-ПОБАРУВАЧКА

на земјоделски производи

Понуда: Компир

Понудувач: Методи Марковски
Локација: Берово
Количина: 1000 kg
Опис на понудата:

 Продавам квалитетен еколошки беровски компир , сорта агрија , пакуван во вреќи . Цена по договор.